Francesc Collmalivern Francesc Collmalivern - Interiorista
Projecte destacat
Entrada de les instal·lacions de l'empresa Ignia Light (grup Fluidra)Blog i notícies
Un altre any, participaré en el Màster de Disseny amb el tema "Visió de la sostenibilitat Interior" on es va tractarà la importància de la creació i utilització de criteris sostenibles per a un interior més saludable i ecològic. El temari es va dividirà en quatre grans grups:
Interiorista Francesc Collmalivern
Francesc Collmalivern, nascut a Olot, des de petit ha estat vinculat al món del disseny i de l’ interiorisme. Acabada la seva diplomatura a la Universitat Pompeu Fabra, s'integra de ple a l'empresa familiar, fet que li otorga molta experiència en el món del disseny de mobiliari. És després que s'obre camí cap on realment és la seva vocació: l’interiorisme.
Col·labora amb importants empreses en la direcció de projectes, incrementant vastament l'experiència en molts àmbits com hotels, botigues, oficines i vivendes. Continua els seus estudis amb un Postgrau en Espai Interior a l'Escola Superior de Disseny ELISAVA de Barcelona que li permet donar solvència a la pràctica ja assolida en el seu treball.
Actualment dirigeix el seu propi estudi d'arquitectura d'interiors i interiorisme, a cavall entre Olot i Barcelona. La seva activitat principal és el disseny d'espais, tant comercial com privat, així com el disseny de productes.